• oude perforator
 • WERKEN Eigen bedrijf
 • werken

  Een bedrijf starten een goed idee?


  In deze tijd zo vlak na de recessie vragen veel mensen zich af of het starten van een eigen bedrijf wel een goed idee is.

  Een bedrijf beginnen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Je weet nooit 100% zeker of het wat zal gaan worden. Je weet nooit helemaal zeker of je klanten zullen kopen wat je aanbiedt. Of dat nu gaat om producten of om een dienst.

  Daarom is het goed om vooraf alles te onderzoeken. Je moet weten wat je wilt en ook wat je juist niet wil gaan doen. Of je nu werkt voor een baas of een eigen bedrijf hebt, werken voor geld, zonder daar plezier in te hebben is nooit een goed idee.

  Waar wordt jij enthousiast van, wat laat jou opleven?  Ontdek je passie en talenten

  Vind je ideale baan
  Stel je voor… Het is maandagochtend, je gaat naar je werk en denkt: “Is dit het nu?” “Is dit het werk dat ik voor de rest van mijn leven wil blijven doen? Ik mis plezier, energie en passie!”

  Misschien weet je niet wat je het liefst zou willen doen. Of weet je dat wel, maar durf je niet de overstap te maken. Eén ding is zeker: Dit werk gaat je niet gelukkig maken!

  Je worstelt je door de werkweek heen en denkt: “Ik moet op zoek gaan naar iets anders. Maar wat dan? En hoe doe ik dat? En kan ik daar mijn huur of hypotheek wel van betalen?” Zijn dit de vragen waar je mee rond loopt, dan zal de e-cursus ‘Vind Je Ideale Baan’ je helpen.

  Deze e-cursus helpt je bij het vinden van jouw ideale baan. Of je nu in loondienst wilt werken of een eigen bedrijf wilt beginnen. Lees hier meer over de cursus Vind Je Ideale Baan  Welk bedrijf ga je starten?

  Weet je al wat je gaat doen. Weet je al wat voor bedrijf je wilt gaan starten of ben je nog op zoek naar een idee? Kijk hier voor een makkelijk te gebruiken methode om er achter te komen wat voor bedrijf je zou willen gaan starten.
  Lees hier verder: Welk bedrijf wil je gaan starten.  Een bedrijf beginnen met je beste vriend of vriendin?

  Twijfel je of het een goed plan is om een onderneming te beginnen met een partner? Met je beste vriend of vriendin, of samen met je moeder of vader? Lees dan hier de 15 zaken waar je op moet letten, zodat je geen vergissing begaat.
  Ondernemen met je beste vriend of vriendin  Geld verdienen met een blog?

  Leven van je passie en geld verdienen met je blog. Misschien is het iets voor jou, misschien ook niet. Lees hier meer over het geld verdienen met een blog.
  Je passie volgen en leven van een blog
  Boektip:
  • On top | jouw handboek vooronline succes

   On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties.
   Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op.
   In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen.
   Te koop bij: Bol.com.  Lol in je werk

  Misschien zou je wel weg willen uit je baan en iets anders beginnen. Maar....je hypotheek, de studie van de kinderen. Het is niet voor iedereen weggelegd om het roer helemaal om te gooien en opnieuw te beginnen. Lees hier wat je kunt doen om lol te houden in je werk.
  Lol in je werk krijgen en houden.

  Starten op het dieptepunt

  Op dit moment komt onze economie weer uit de dip. Juist nu starten mensen een bedrijf. Soms met de gedachte dat het nooit (veel) slechter kan worden dan het nu is.

  Het starten wanneer de economie zich uit een dieptepunt weer omhoog aan het werken is, kan een aantal voordelen hebben. Wanneer je in deze tijd een bedrijf start, weet je wat het is om in een tijd te opereren waarin mensen niet veel te besteden hadden, maar die zich nu weer voorzichtig gaan wagen aan het uitgeven van hun geld.

  Wanneer je in deze economie een bedrijf start kun je meeliften op deze trend.

  Mocht het over een tijd weer slechter gaan met de economie, dan heb jij een voorsprong op al die bedrijfjes die dan mee willen doen, omdat jij dan al een klantenkring hebt opgebouwd die weten wat ze aan je hebben.

  “It always seems impossible until it’s done.” – Nelson Mandela

 • E-boek Welk bedrijf

  Bestel hier ons E-boek en kom er achter welk bedrijf voor jou het beste is.

  bestellen
 • On top | jouw handboek vooronline succes

  On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties.
  Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op.
  In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen.
  Te koop bij: Bol.com.

Andere interessante artikelen:

Green Castle over leven en werken.

populaire artikelen
 • thailand
  Dankbaarheid

  Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, kan je meer geluk in je leven brengen. Kijk naar wat je wel hebt in plaats van te denken aan wat je mist.

 • welk bedrijf beginnen
  Welk bedrijf past bij jou

  Wil je voor jezelf beginnen en je eigen onderneming gaan starten? Je eigen baas worden en alle beslissingen zelf nemen? Hier vind je tips en informatie over het starten van een eigen bedrijf.

 • mindfulness
  Mindfulness

  Wij leven gehaast en proberen veel dingen tegelijkertijd te doen. Daardoor krijgt niets echt onze aandacht. Mindfulness oefeningen kunnen je helpen.

bedrijf starten
boekentip

E-cursus