• oude perforator
 • WERKEN Eigen bedrijf
 • werken

  E-Boek Welk bedrijf

  Vind het bedrijf wat bij jou past, bestel het E-boek

  Jij bent op zoek naar het bedrijf wat bij jou past en wij kunnen je daarbij helpen.

  Op basis van onze eigen zoektocht en het volgen van veel cursussen, trainingen en seminars hebben we een uitgebreid (+65 pagina's dik) E-boek gemaakt wat jou gaat helpen bij het kiezen van het bedrijf wat bij jou past.

  Het E-boek kost € 17,95 en je ontvangt het in PDF formaat.
  Bestel nu, betaal met iDeal en je kunt het boek direct downloaden.

  Bestel nu en je kunt het boek direct downloaden.

  Dit E-boek helpt je, aan de hand van vragen en werkbladen om er achter te komen waar jouw hart ligt. Want zonder 'hart' voor de zaak, jouw zaak, hoef je niet aan een eigen bedrijf te gaan beginnen.

  Wanneer ook jij door de bomen het bos niet meer ziet, zal dit E-boek je helpen om helder te krijgen welke kant je op moet.

  Een bedrijf moet je vanaf het begin een goed gevoel geven, het moet je passen als een handschoen en aanvoelen als een warm bad waar je heel lang naar hebt uitgekeken. Dan weet je dat het goed zit.
  Tijd en inspanning

  Je hoort ons overigens daarmee niet zeggen dat alles dan zonder veel tijd en inspanning zal gaan, helaas dat kunnen we je niet beloven. Een eigen bedrijf vraagt, zeker in de opstart fase, om heel veel uren.
  Maar wanneer je weet dat het voor jou de enige en juiste keuze is, zal het ook voor jou geen probleem zijn om die uren er aan te besteden.

  Vind het bedrijf dat bij jou past

  Ons E-boek zal je helpen op weg naar jouw eigen bedrijf door je te laten inzien wat het beste bij jou past, zodat je een goede keuze kunt maken.

  Het E-boek kost € 17,95 en je ontvangt het in PDF formaat.
  Bestel nu, betaal met iDeal en je kunt het boek direct downloaden. Je kunt ook kiezen voor een overschrijving, het E-boek wordt je dan direct na ontvangst van je betaling toegestuurd.

  Bestel nu en je kunt het boek direct downloaden.

  Ga er serieus mee aan de slag en ontdek welk bedrijf bij jou past en waar jij je ondernemerschap op los kunt laten.  Voorbeelden en ideeën

  Je krijgt voorbeelden van mogelijke bedrijven en ideeën die je kunt volgen. Maar belangrijker nog, je leert hoe je van bijna alles wat je ziet of doet een bedrijfsidee kunt maken.

  Je leert met andere ogen kijken en kunt daarna zelf makkelijk en heel snel veel bedrijfsideeën ontdekken.
  Dat kan variëren van een bedrijfje aan huis, waar je parttime mee aan de slag gaat, tot een landelijke of zelfs internationale organisatie.

  We have to forget the bad things done to us and engrave the good things in the stone.

Andere interessante artikelen:

Green Castle over leven en werken.

populaire artikelen
 • thailand
  Dankbaarheid

  Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, kan je meer geluk in je leven brengen. Kijk naar wat je wel hebt in plaats van te denken aan wat je mist.

 • welk bedrijf beginnen
  Welk bedrijf past bij jou

  Wil je voor jezelf beginnen en je eigen onderneming gaan starten? Je eigen baas worden en alle beslissingen zelf nemen? Hier vind je tips en informatie over het starten van een eigen bedrijf.

 • mindfulness
  Mindfulness

  Wij leven gehaast en proberen veel dingen tegelijkertijd te doen. Daardoor krijgt niets echt onze aandacht. Mindfulness oefeningen kunnen je helpen.

bedrijf starten
boekentip