• idee voor een eigen bedrijf
 • WERKEN Eigen bedrijf
 • werken

  Ideeën voor een eigen bedrijf

  Je wilt een bedrijf gaan beginnen maar weet niet wat? Wij helpen je op je zoektocht om er achter te komen welk bedrijf voor jou het beste is.
  Je wilt graag voor jezelf beginnen en een bedrijf gaan starten, maar je wilt wel de juiste keuze maken. Misschien is een bedrijf vanuit je huis de beste oplossing voor jou of misschien is een winkel, schoonmaakbedrijf of een heel ander soort bedrijf voor jou het beste.

  Bedrijfs ideeën  Van welk bedrijfsidee maakt jouw hart een sprongetje?


  Nog geen idee welk bedrijf?

  Je weet zeker dat je voor jezelf wilt beginnen, maar je hebt nog niet helder welk bedrijf nou bij jou zou passen.

  Bedrijfs ideeën

  Inspiratie voor het starten van jouw eigen bedrijf. Sommige van deze ideeën zijn misschien wat vergezocht, maar wie weet brengen ze jou op een idee.

  Start een hondenuitlaat service
  Houd je van honden dan is een hondenuitlaatservice een bedrijf dat je in ieder dorp of stad kunt starten, met weinig of geen investering, en ook met weinig of geen ervaring
  Lees hier meer over een Honden uitlaat service.

  In de rij staan voor anderen
  Ja, dit bestaat echt, je kunt mensen inhuren die voor jou in de rij gaan staan, zodat jij door kunt gaan met je werk...

  Laat je klanten hun eigen chcolade reep samenstellen
  Wil je melk of puur, met of nootjes en wat wil je er verder nog allemaal op of in hebben?

  Start een spelletjes cafe
  Tientallen spellen liggen klaar om gespeeld te worden in dit gezellige cafe.

  Verkoop leuke spuugzakjes voor zwangere vrouwen
  Dit bedrijf verkoopt mooie waterdichte spuugzakjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken wanneer je zwanger bent, of wanneer je last hebt van wagenziekte.

  Hoe houd je je waterfles schoon
  Je drinkt veel water en neemt je eigen (kraan-)water mee in een fles. Maar na verloop van tijd krijg je die niet echt goed meer schoon. Deze ondernemer verzon daar het juiste antwoord op.

  Bedrukte kussen slopen
  Dit bedrijf bedrukt kussen slopen die je kunt kopen of weggeven ter herinnering aan iets of iemand. Of om iemand te feliciteren.

  Tassen van afval materiaal
  Een oude leren jas gooi je weg, net als een scheepszeil wat niet meer te repareren is. Of... je maakt er een nieuwe tas van!.

  Handgemaakte spulletjes verkopen op Etsy
  Wanneer je (nog) geen eigen shop hebt, kun je toch (inter-)nationaal handgemaakte artikelen van jezelf of van anderen verkopen via Etsy.

  Hulp voor Social Diva's
  Wil je als Social Diva weten waar je moet zijn, deze onderneemster helpt je. Zij beantwoord voor haar klanten de vraag: “Where can a girl go to have some fun?”

  Bijzondere specerijen
  Deze ondernemer verkoopt bijzondere specerijen en zout soorten.

  Tips voor basketbal coaches
  Sport is business. Deze coach verkoopt zijn diensten op zijn website.

  Heb je een gek idee waarvan iedereen zegt dat het je niet zal gaan lukken? Kijk dan even naar deze video waarin je 10 bizarre ideeën voorbij ziet komen die allemaal veel geld hebben opgeleverd.

 • je ideale baan
 • Ontdek je passie en overwin je angst

  Hoe zou het zijn om elke dag op te staan en het werk te doen dat je altijd al hebt willen doen? Frank de Moei (professionele coach en trainer) heeft de E-cursus Vind Je Ideale Baan ontwikkelt die jou direct het beste inzicht in het vinden van je ideale baan geeft.
  Lees hier verder: Vind Je Ideale Baan

Andere interessante artikelen:
Boekentip:

 • masterclass ondernemen
 • Masterclass ondernemen

  In Masterclass Ondernemen komen vele onderwerpen aan bod die voor alle ondernemers toepasbaar zijn: social media, pr en marketing, netwerken, tips & tricks en valkuilen.


 • ondernemen is een spel
 • Ondernemen is een spel

  Het boek geeft antwoord op vragen als: hoe kom ik aan klanten, hoe geef ik bekendheid aan mijn bedrijf en hoe regel ik de financiële zaken?


 • hoe start ik een webshop
 • Hoe start ik een webshop?

  In dit boek word je stap voor stap uitgelegd hoe je succesvol als kleine ondernemer een webshop start, maar ook succesvol houdt.


 • ondernemer
 • Van ondernemer naar ondernemen

  In het boek 'Van ondernemer naar ondernemen' geeft auteur Maikel Latour een inkijkje in zijn persoonlijke jarenlange 'reis' als serie-ondernemer. Maikel Latour richtte de afgelopen jaren 8 bedrijven op in diverse branches en disciplines.


dromen en doen

Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, verplichtingen of andere beperkingen? Een wereldreis maken
meer leuke dingen doen
een eigen bedrijf beginnen
jouw droombaan vinden
emigreren?
Wat je droom ook is, begin er NU aan, is Esthers Jacobs belangrijkste advies. Lees meer over dit boek: Wat is jouw droom?

populaire artikelen
 • thailand
  Dankbaarheid

  Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, kan je meer geluk in je leven brengen. Kijk naar wat je wel hebt in plaats van te denken aan wat je mist.

 • mindfulness
  Mindfulness

  Wij leven gehaast en proberen veel dingen tegelijkertijd te doen. Daardoor krijgt niets echt onze aandacht. Mindfulness oefeningen kunnen je helpen.

maak werk van je droom
boekentip

E-cursus